Handelsmissies

Bent u bij onze volgende handelsmissie?

Hoe stellen wij onze handelsmissies op?

01

Inventarisatie

Via ons hoofdkantoor in Seoul, Zuid-Korea worden verschillende bedrijven geselecteerd met interessante producten, prijzen, technologie of een combinatie van alle factoren, voor de Europese markt.

02

selectie

Elk handelskantoor krijgt deze inventarisatielijst waarnaar wij met behulp van marktonderzoek, statistieken en rapporten een selectie van interessante bedrijven maken.

03

matchmaking

Vervolgens benaderen wij bedrijven, distributeurs, retailers en groothandelaren voor wie de producten van Koreaanse makelij interessant zouden kunnen zijn. Bedrijven kunnen ons hierover ook altijd benaderen.

04

Event

Op onze handelsmissie maakt u vrijblijvend in een informatiegesprek contact met het Koreaanse bedrijf. Hier kunt u de producten evalueren en eventuele prijzen bespreken. Onze tolken zullen aanwezig zijn indien nodig. 

05

Follow-up

Mocht er een klik zijn dan kunnen wij de follow-up kosteloos ondersteunen. Onze import/export experts, consultants, vertalers en beleidsmedewerkers nemen indien nodig het randwerk van u en het Koreaanse bedrijf over.

Door het jaar heen organiseert KOTRA verschillende periodieke evenementen; student day, career day, maar ook informatie activiteiten en ludieke netwerkborrels.

1/3

1/3

Bent u bij onze volgende handelsmissie?

Handelsbevordering

Handelsmissies

Conferenties

Missie & Visie

Inkoop & Investeringen

InvestKorea

BuyKorea

Contact

Werken bij KOTRA

Vacatures

Studenten

Organisatie

KOTRA Amsterdam | Strawinskylaan 1253, 1077 XX Amsterdam | 020 754 61 93 | info@koreatradecenter.nl

©2020 by Korea Trade Center Amsterdam.

Images sourced freely from Pixabay. Proudly created with Wix.com