About KOTRA Amsterdam

Mission & Vision

KOTRA's visie is simpel en alomvattend: het worden van een wereldwijd bekende handelsbevorderingsorganisatie die voor werk, welvaart en voorspoed zorgt.
 

History of KOTRA

KOTRA werd in 1962 opgericht en het handelskantoor in Amsterdam bestaat sinds 1966. Door de jaren heen heeft KOTRA zich uitgebreid tot de bekendste M&A, investment, export & expansie overheidsinstelling in Zuid-Korea. Binnen Nederland heeft KOTRA Amsterdam al meer dan 50 jaar ervaring in het ondersteunen en bevordering van Koreaans-Nederlandse handelsbelangen. 

Trading in Korea

Nederland en Zuid-Korea kennen een lange handelsgeschiedenis. Tegenwoordig is Zuid-Korea een van de belangrijkste handelspartners van Nederland in Azië. Dankzij het handelsverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Zuid-Korea is de handel tussen Nederland en Zuid-Korea de afgelopen jaren opgebloeid. KOTRA ondersteund u op het gebied van handel en als een non-profit organisatie doen wij dit kosteloos. Op onze pagina "Basic information over handelen in Zuid-Korea" kunt u meer informatie werven over het handelen met Korea.

Privacy Policy

KOTRA en haar verschillende handelskantoren bieden verschillende handel-gerelateerde diensten, zoals ondersteuning, organisatie en waarborging. Door de aard van onze dienstverlening heeft KOTRA Amsterdam bepaalde basisgegevens van uw bedrijf en bewaard deze. Om deze en meerdere redenen hebben wij een privacy policy waarin wij u informeren hoe wij omgaan met data en persoons- en bedrijfsgegevens. Via de onderstaande knop download u in pdf versie onze privacy policy.

Meet our team

Samsik Lee

Director General

VJ Chun

Branch Office Service Team leader

Chulsik Shin

Deputy Director

Josefine Lee

Marketing Manager, Senior Specialist